مطالعه جریان انرژی و پتانسیل گرمایش جهانی تولید محصولات یونجه و ذرت علوفه‌ای با منابع مختلف تامین آب (مطالعه موردی: دشت قزوین)

احسان خدارضایی؛ کورس خوشبخت؛ هادی ویسی؛ محمد رضا نظری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 01 آبان 1401

https://doi.org/10.52547/envs.2022.1118

چکیده
  سابقه و هدف: مصرف انرژی در بخش کشاورزی، رشد سریع‌تری را نسبت به سایر بخش‌های اقتصاد کشاورزی تجربه کرده است. در کشورهای در حال توسعه، میزان قابل توجهی از انرژی برای تولید و امنیت غذایی مصرف می‌شود. مصرف انرژی در بخش کشاورزی منجر به انتشار گازهای گلخانه‌ای و آلایندهای محیط‌زیستی شده است که عواقبی مانند گرمایش جهانی و تغییر اقلیم را ...  بیشتر

بررسی سنجه‌های انرژی و انتشار گازهای گلخانه‌ای در تولید سویا، استان گلستان، ایران

نصیبه رضوان طلب؛ افشین سلطانی؛ ابراهیم زینلی؛ سلمان دستان؛ علیرضا فروغی نیا

دوره 19، شماره 2 ، تیر 1400، ، صفحه 241-268

https://doi.org/10.52547/envs.26986

چکیده
  مقدمه: نهاده­ هایی مانند کودهای شیمیایی، سوخت فسیلی، الکتریسیته، بذر و ماشین­ های کشاورزی در تولید سویا انرژی مصرف می­کنند. این مصرف انرژی سبب انتشار گازهای گلخانه ­ای خواهد شد که افزایش غلظت این گازها در جو می ­تواند منجر به گرم شدن کره زمین شود. هدف از این مطالعه بررسی سنجه های انرژی و انتشار گازهای گلخانه ای در تولید محصول ...  بیشتر