بررسی تاثیر سر بر جوانه زنی ، مقدار پروتئین و پرولین و ارزش تحمل به سرب در دو رقم کلزا (Brassica napus L.)

علی چراتی آرائی؛ ملیحه خانلریان خطیری

دوره 5، شماره 3 ، فروردین 1387

چکیده
  این تحقیق به منظور برر سی تاثیر غلظت های مختلف سرب( 0، 100، 200، 400، 600، 800، 1000 میکرومول بر لیتر از منبعPb(NO3)2 ) بر جوانه زنی و همچنین تاثیر محلولهای غذایی بدون سرب و حاوی سرب کم، متوسط و زیاد ( 0، 100، 200، 400، 600، 800، 1000 میکرومول بر لیتر از منبعPb(NO3)2 ) بر محتوای پروتئین و پرولین در ریشه و اندام هوایی دو رقم کلزا Hyola 401 و PF 7045.91 ، میزان انباشتگی یون سرب ...  بیشتر