دانشگاه شهید بهشتیفصلنامه علوم محیطی1735-13249220111222The Effect of NSSC Waste Paper Recycling Times on the Properties of the Produced Recycled Pulpبررسی اثر دفعات بازیافت کاغذ باطله NSSC بر ویژگی های خمیر بازیافتی حاصل از آن95267FAزهرا رزم پوردانش آموخته کارشناسی ارشد، گروه مهندسی فن آوری تولیدسلولز و کاغذ ،دانشکده مهندسی انرژی و فن آوریهای نوین، پردیس 2 دانشگاه شهید بهشتیحسین کرمانیاناستادیار گروه مهندسی فن آوری تولیدسلولز و کاغذ ،دانشکده مهندسی انرژی و فن آوریهای نوین، پردیس 2 دانشگاه شهید بهشتیامید رمضانیاستادیار گروه مهندسی فن آوری تولیدسلولز و کاغذ ،دانشکده مهندسی انرژی و فن آوریهای نوین، پردیس 2 دانشگاه شهید بهشتیسعید مهدویاستادیار گروه خمیر و کاغذ، موسسه تحقیقات البرز کرج، سازمان جنگل ها و مراتع کشورمهدی رحمانی نیااستادیار گروه علوم و صنایع چوب و کاغذ، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه ترببیت مدرسJournal Article20150517<span style="left: 154px; top: 912.633px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.02035);" dir="ltr">Recycling is a promising approach for rescuing the earth </span><span style="left: 154px; top: 930.233px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.0549);" dir="ltr">from recoverable solid waste. Among different wastes, </span><span style="left: 154px; top: 947.833px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.02819);" dir="ltr">paper plays an important role. The effects of wastepaper </span><span style="left: 154px; top: 965.433px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.03023);" dir="ltr">recycling times on the properties of recycled paper have </span><span style="left: 154px; top: 983.033px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04066);" dir="ltr">always been considered but less attention has been paid </span><span style="left: 154px; top: 1000.63px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.05611);" dir="ltr">to semi-chemical papers. In this study, the effect of the </span><span style="left: 154px; top: 1018.23px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.1233);" dir="ltr">recycling times of NSSC wastepaper on their WRV </span><span style="left: 154px; top: 1035.83px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04678);" dir="ltr">(Water Retention Value), hornification of fibers, tensile </span><span style="left: 154px; top: 1053.43px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09762);" dir="ltr">strength index, burst strength index and tear strength </span><span style="left: 154px; top: 1071.03px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01887);" dir="ltr">index was investigated. Results indicated that successive </span><span style="left: 154px; top: 1089.03px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.11557);" dir="ltr">recycling of NSSC wastepaper presents an identical </span><span style="left: 154px; top: 1106.63px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.12984);" dir="ltr">behavior to successive recycling of chemical waste </span><span style="left: 154px; top: 1124.23px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04779);" dir="ltr">papers. The WRV, tensile strength index, burst strength </span><span style="left: 154px; top: 1141.83px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.21637);" dir="ltr">index and tear strength index decreased and the </span><span style="left: 154px; top: 1159.43px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01001);" dir="ltr">hornification of fibers increased</span><span style="left: 324.4px; top: 1159.43px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09091);" dir="ltr">. </span>بازیافت را می توان راه نجات کره زمین از انواع زباله های برگشت پذیر دانست. در میان انواع زباله ها، کاغذ ازحجم و اهمیت بالایی برخوردار است. اثرات دفعات بازیافت کاغذهای باطله بر ویژگی های کاغذ بازیافتی همیشه مورد توجه و مطالعه بوده است ولی در این میان کاغذهای نیمه شیمیایی کمتر مورد توجه بوده اند. در این تحقیق اثر دفعات بازیافت کاغذ سولفیت خنثی نیمه شیمیایی NSSC بر ماندگاری آب الیاف، استخوانی شدن الیاف بازیافتی و ویژگی های شاخص مقاومت به کشش ، شاخص مقاومت به ترکیدن ، و شاخص مقاومت به پاره شدن کاغذهای حاصل بررسی شده است. نتایج تحقیق نشان می دهد کاغذ NSSC بر اثر دفعات بازیافت ، رفتاری مشابه با کاغذهای شیمیایی از خود بروز داده است. بطوری که ماندگاری آب در الیاف کاهش ، استخوانی شدن الیاف افزایش و مقاومت های اندازه گیری شده همگی کاهش می یابند.دانشگاه شهید بهشتیفصلنامه علوم محیطی1735-13249220111222The Comparison of Inputs Consumption Sustainability in Traditional and Developed Paddy Fields in Iran (Case Study of Gilan Province)مقایسه پایداری مصرف نهادهها در مزارع شالیکاری سنتی و تجهیز شده ایران(مطالعه موردی استان گیلان)95187FAمحمدصادق ابراهیمیاستادیار گروه توسعه روستایی، دانشکده کشاورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺻﻨﻌﺘﯽ اﺻﻔﻬﺎنخلیل کلانتریاستاد گروه مدیریت توسعه کشاورزی، دانشکده اقتصاد و توسعه کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﻬﺮانعلی اسدیدانشیار گروه مدیریت توسعه کشاورزی، دانشکده اقتصاد و توسعه کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج، داﻧﺸگاه ﺗﻬﺮانسیدحمید موحد محمدیدانشیار گروه مدیریت توسعه کشاورزی، دانشکده اقتصاد و توسعه کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی کرج، داﻧﺸگاه ﺗﻬﺮانایرج صالحدانشیار گروه اقتصاد کشاورزی، دانشکده اقتصاد و توسعه کشاورزی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی، داﻧﺸ ﮕﺎه ﺗﻬﺮانJournal Article20150517<span style="left: 151.6px; top: 916.833px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.07275);" dir="ltr">Land consolidation programs in Iranian rice fields follow </span><span style="left: 151.6px; top: 928.433px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.03849);" dir="ltr">numerous targets of which the most important is a decrease </span><span style="left: 151.6px; top: 940.033px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04584);" dir="ltr">in the consumption of chemical inputs: chemical fertilizers </span><span style="left: 151.6px; top: 951.633px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04306);" dir="ltr">and resultant chemical toxicity in paddy fields. The goal of </span><span style="left: 151.6px; top: 962.833px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.16323);" dir="ltr">this research is the comparison of input consumption </span><span style="left: 151.6px; top: 974.433px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.07139);" dir="ltr">sustainability in traditional and developed paddy fields in </span><span style="left: 151.6px; top: 986.033px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.10953);" dir="ltr">Iran (a case study of Gilan Province). The research was </span><span style="left: 151.6px; top: 997.633px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.017);" dir="ltr">conducted in the form of a survey study. The necessary data </span><span style="left: 151.6px; top: 1008.83px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.05776);" dir="ltr">for this research collected squarely by 188 farmers of land </span><span style="left: 151.6px; top: 1020.43px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09515);" dir="ltr">consolidation programs in Gilan Province were sampled </span><span style="left: 151.6px; top: 1032.03px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.10114);" dir="ltr">using a stratified random sampling procedure. Data was </span><span style="left: 151.6px; top: 1043.63px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.11511);" dir="ltr">collected through a questionnaire. The reliability of the </span><span style="left: 151.6px; top: 1054.83px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.11018);" dir="ltr">questionnaire was obtained by calculating the cronbach </span><span style="left: 151.6px; top: 1066.43px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01822);" dir="ltr">alpha coefficient (0.65) after conducting a pilot study. The t-</span><span style="left: 151.6px; top: 1078.03px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.03159);" dir="ltr">test of the test results showed that in two groups of farmers, </span><span style="left: 151.6px; top: 1089.63px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.10049);" dir="ltr">the farmers of developed paddy lands used significantly </span><span style="left: 151.6px; top: 1100.83px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01084);" dir="ltr">more animal manure than traditional land paddy fields. Also, </span><span style="left: 151.6px; top: 1112.43px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01648);" dir="ltr">in terms of the consumption of chemical fertilizers, there are </span><span style="left: 151.6px; top: 1124.03px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.13298);" dir="ltr">significant differences in the two communities and the </span><span style="left: 151.6px; top: 1135.63px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.06239);" dir="ltr">farmers of developed paddy lands used significantly more </span><span style="left: 151.6px; top: 1146.83px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.03434);" dir="ltr">urea fertilizer in paddy fields, but rice farmers in traditional </span><span style="left: 151.6px; top: 1158.43px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.17271);" dir="ltr">paddy fields overall have a greater chemical toxicity </span><span style="left: 151.6px; top: 1170.03px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.13109);" dir="ltr">consumption, especially of chemical insecticides, than </span><span style="left: 151.6px; top: 1181.63px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01085);" dir="ltr">equipped paddy fields farmers. </span>یکی از اهداف اساسی از طراحی و اجرای طرح تجهیز و نوسازی اراضی شالیزاری کاهش مصرف نهادهها به خصوص نهادههای شیمیایی نظیر انواع کود و سموم شیمیایی میباشد. این مقاله با هدف مقایسه پایداری مصرف نهادههای شیمیایی در مزارع شالیکاری سنتی و تجهیز شده در محدوه استان گیلان تدوین گردیده است. این پژوهش به صورت میدانی انجام گرفته و دادههای لازم برای آن، از طریق روش نمونهگیری طبقهای تصادفی شامل 176 شالیکار دارای اراضی سنتی و 188 شالیکار دارای اراضی تجهیز شده، جمعآوری شد. ابزار تحقیق پرسشنامه بوده که پایایی آن با استفاده از ضریب آلفای کرونباخ نزدیک به 0/65 محاسبه گردید. نتایج تحقیق نشان داد میزان مصرف کود شیمیایی شالیکاران دارای اراضی تجهیز و نوسازی شده به طور متوسط با مصرف 363 کیلوگرم انواع کودهای شیمیایی در هکتار به میزان 55 کیلوگرم در هکتار به طور متوسط کود بیشتری از شالیکاران سنتی است این میزان از مقدار میانگین لازم برای مزارع بیشتر میباشد و شالیکاران دارای اراضی تجهیز شده (با مصرف5/7 کیلوگرم سم در هکتار)، نسبت به شالیکاران دارای اراضی سنتی (با مصرف 7/1 کیلوگرم در هکتار) سم کمتری مصرف مینمایند همچنین نتایج آزمون t-تست نشان داد در هر دو گروه شالیکاران دارای اراضی سنتی و شالیکاران دارای اراضی تجهیز و نوسازی شده میزان استفاده از زنبور تریکوگراما ( مبارزه بیولوژیک) تقریباً برابر ولی به لحاظ میزان مصرف کود حیوانی پوسیده شالیکاران دارای اراضی تجهیز و نوسازی شده به مراتب بیشتر از شالیکاران دارای اراضی سنتی کود حیوانی در مزارع استفاده میکنند همچنین به لحاظ میزان مصرف کود شیمیایی دو جامعه اختلاف معنیداری دارند و میزان مصرف کود اوره در شالیکاران تجهیز شده بیشتر است ولی به لحاظ میزان مصرف سموم شیمیایی شالیکاران سنتی سموم شیمیایی به خصوص آفت کشهای بیشتری مصرف مینمایند.دانشگاه شهید بهشتیفصلنامه علوم محیطی1735-13249220111222Effects of Bio Fertilizer and Green Manure (Winter Wheat)in Combination with Integrated Nitrogen Sources (Chemical-Farmyard Manure) on Quantitative and Qualitative Characteristics of Sunflower (Helianthus annuus L.)تاثیر کودهای زیستی و سبز (گندم زمستانه) در ترکیب با منبع تلفیقی نیتروژن(شیمیایی – دامی ) برخصوصیات کمی و کیفی آفتابگردان95251FAساناز شوقی کلخوراندانش آموخته کارشناسی ارشد زراعت، دانشکده کشاورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرسامیر قلاونددانشیار گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرسسید علی محمد مدرس ثانویاستاد گروه زراعت، دانشکده کشاورزی، داﻧﺸﮕﺎه ﺗﺮﺑﯿﺖ ﻣﺪرسJournal Article20150517<span style="left: 151.6px; top: 822.233px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.19748);" dir="ltr">In order to study the quantitative and qualitative </span><span style="left: 151.6px; top: 834.233px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.06273);" dir="ltr">characteristics of sunflower (Alestar hybrid) under the </span><span style="left: 151.6px; top: 846.633px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.957838);" dir="ltr">effects of bio fertilizer and winter wheat as a green manure,</span><span style="left: 151.6px; top: 859.033px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.12055);" dir="ltr">in combination with the integrated nitrogen sources </span><span style="left: 151.6px; top: 871.033px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04147);" dir="ltr">(chemical-farmyard manure, FYM), an experiment was </span><span style="left: 151.6px; top: 883.433px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.15724);" dir="ltr">carried out on experimental farm at the Faculty of </span><span style="left: 151.6px; top: 895.833px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.981775);" dir="ltr">Agriculture of Tarbiat Modares University in Tehran (Iran) </span><span style="left: 151.6px; top: 907.833px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.994926);" dir="ltr">during 2008. The experimental design was a split plot in a </span><span style="left: 151.6px; top: 920.233px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.981934);" dir="ltr">randomized complete blocks design with three replications </span><span style="left: 151.6px; top: 932.633px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09927);" dir="ltr">in which seven fertilizer treatments, namely F</span><span style="left: 412.4px; top: 937.833px; font-size: 8.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.936508);" dir="ltr">1 </span><span style="left: 422.4px; top: 932.633px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.97414);" dir="ltr">(100% </span><span style="left: 151.6px; top: 944.633px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04904);" dir="ltr">FYM), F</span><span style="left: 198.4px; top: 949.833px; font-size: 8.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.936508);" dir="ltr">2 </span><span style="left: 205.6px; top: 944.633px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.0285);" dir="ltr">(75% FYM + 25% chemical), F</span><span style="left: 376.4px; top: 949.833px; font-size: 8.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.06349);" dir="ltr">3 </span><span style="left: 383.6px; top: 944.633px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.02818);" dir="ltr">(50% FYM + </span><span style="left: 151.6px; top: 957.033px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.99298);" dir="ltr">50% chemical), F</span><span style="left: 242.8px; top: 962.233px; font-size: 8.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.06349);" dir="ltr">4 </span><span style="left: 249.2px; top: 957.033px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.00472);" dir="ltr">(25% FYM + 75% chemical), F</span><span style="left: 416.4px; top: 962.233px; font-size: 8.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.936508);" dir="ltr">5 </span><span style="left: 422.4px; top: 957.033px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.97414);" dir="ltr">(100% </span><span style="left: 151.6px; top: 969.433px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.976352);" dir="ltr">chemical), F</span><span style="left: 214.8px; top: 974.633px; font-size: 8.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.936508);" dir="ltr">6 </span><span style="left: 220.4px; top: 969.433px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.983514);" dir="ltr">(50% FYM + 50% chemical + green manure) </span><span style="left: 151.6px; top: 981.433px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01142);" dir="ltr">and F</span><span style="left: 180.4px; top: 986.633px; font-size: 8.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.936508);" dir="ltr">7 </span><span style="left: 186px; top: 981.433px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.980518);" dir="ltr">(75% FYM + 25% chemical + green manure), were </span><span style="left: 151.6px; top: 993.833px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04449);" dir="ltr">randomized to the main plot units and two levels of bio </span><span style="left: 151.6px; top: 1006.23px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.07373);" dir="ltr">fertilizer I</span><span style="left: 204.8px; top: 1011.43px; font-size: 8.4px; font-family: serif;" dir="ltr">1</span><span style="left: 208.8px; top: 1006.23px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.08586);" dir="ltr"> (inoculation) and I</span><span style="left: 315.6px; top: 1011.43px; font-size: 8.4px; font-family: serif;" dir="ltr">0</span><span style="left: 320px; top: 1006.23px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.0578);" dir="ltr"> (control) to the sub-plot </span><span style="left: 151.6px; top: 1018.23px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.947147);" dir="ltr">units. The results revealed that for grain and biological yield, </span><span style="left: 151.6px; top: 1030.63px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01184);" dir="ltr">yield components in integrated systems was significantly </span><span style="left: 151.6px; top: 1043.03px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.02922);" dir="ltr">more than in organic and chemical systems. The highest </span><span style="left: 151.6px; top: 1055.03px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04446);" dir="ltr">grain yield (3034.5 kg/ha), head weight (90.06 g), head </span><span style="left: 151.6px; top: 1067.43px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.992702);" dir="ltr">diameter (19.40 cm), 1000 seed weight (67.99 g) and seed </span><span style="left: 151.6px; top: 1079.83px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.02256);" dir="ltr">number in head (925.5) were obtained in the F</span><span style="left: 400px; top: 1085.03px; font-size: 8.4px; font-family: serif;" dir="ltr">6</span><span style="left: 409.2px; top: 1079.83px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.955809);" dir="ltr">treatment </span><span style="left: 151.6px; top: 1091.83px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.932693);" dir="ltr">(F</span><span style="left: 162.4px; top: 1097.03px; font-size: 8.4px; font-family: serif;" dir="ltr">6</span><span style="left: 166.4px; top: 1091.83px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.966927);" dir="ltr">>F</span><span style="left: 180.4px; top: 1097.03px; font-size: 8.4px; font-family: serif;" dir="ltr">3</span><span style="left: 184.4px; top: 1091.83px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.966927);" dir="ltr">>F</span><span style="left: 198.4px; top: 1097.03px; font-size: 8.4px; font-family: serif;" dir="ltr">4</span><span style="left: 202.4px; top: 1091.83px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.02104);" dir="ltr">>F</span><span style="left: 216.8px; top: 1097.03px; font-size: 8.4px; font-family: serif;" dir="ltr">7</span><span style="left: 220.8px; top: 1091.83px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.966927);" dir="ltr">>F</span><span style="left: 234.8px; top: 1097.03px; font-size: 8.4px; font-family: serif;" dir="ltr">2</span><span style="left: 238.8px; top: 1091.83px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.966927);" dir="ltr">>F</span><span style="left: 252.8px; top: 1097.03px; font-size: 8.4px; font-family: serif;" dir="ltr">5</span><span style="left: 256.8px; top: 1091.83px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.966927);" dir="ltr">>F</span><span style="left: 270.8px; top: 1097.03px; font-size: 8.4px; font-family: serif;" dir="ltr">1</span><span style="left: 274.8px; top: 1091.83px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.17518);" dir="ltr">). Inoculation of bio fertilizer </span><span style="left: 151.6px; top: 1104.23px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.0432);" dir="ltr">improved the grain yield and yield components, oil and </span><span style="left: 151.6px; top: 1116.63px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.00212);" dir="ltr">protein content and the oil quality of sunflower compared </span><span style="left: 151.6px; top: 1128.63px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.0863);" dir="ltr">with untreated plants. Saturated fatty acids decreased </span><span style="left: 151.6px; top: 1141.03px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.959092);" dir="ltr">significantly, while unsaturated fatty acids (linoleic acid and </span><span style="left: 151.6px; top: 1153.43px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(1.06366);" dir="ltr">oleic acid) increased in response to raising the organic </span><span style="left: 151.6px; top: 1165.43px; font-size: 13.2px; font-family: serif; transform: scaleX(0.948944);" dir="ltr">manure and using bio fertilizer. </span>به منظور بررسی خصوصیات کمی و کیفی آفتابگردان (Helianthus annuus L.) تحت تاثیر کود زیستی و گندم زمستانه به عنوان کود سبز در ترکیب با منبع تلفیقی نیتروژن (شیمیایی – دامی ) ، آزمایشی در سال زراعی 1387 در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس تهران اجرا گردید . این آزمایش به صورت کرت های یک بار خرد شده در قالب طرح بلو ک های تصادفی با سه تکرار به اجرا در آمد. عامل اصلی 7 سطح کود شامل : F_1 (100 درصد دامی ) ، F_2 (25 درصد شیمیایی و 75 درصد دامی ) ، F_3 (50 درصد شیمیایی 50 درصد دامی ) ، F_4 (75 در صد شیمیایی و 25 در صد دامی ) ، F_5 (100 درصد شیمیایی) ، F_6 (کود سبز و 50 درصد شیمیایی و 50 درصد دامی ) F_7 ( کود سبز و 25 درصد شیمیایی و 75 در صد دامی ) و تیمار با باکتری های افزاینده رشد (ازتوباکتروآزوسپریلوم ) به عنوان عامل فرعی در 2 سطح شامل : I_1 (بذرهای تلقیح شده) و I_0 (بذرهای تلقیح نشده) بود . نتایج به دست آمده نشان داد که عملکرد دانه ، بیولوژیک واجزای عملکرد به طور معنی داری در سیستم های تغذیه تلفیقی بیشتر از سایر سیستم های شیمیایی و آلی بود. تیمار F_6 در بین تیمارهای سیستم تغذیه عملکرد دانه (5/2034 کیلوگرم در هکتار ) ، وزن طبق (06/90 گرم )، قطر طبق (40/19 سانتی متر)، وزن هزاردانه (99/67 گرم ) و تعداد دانه در طبق (5/925 ) بیشتری را به خود اختصاص داد(F6>F3>F4>F7>F2>F5>F1 تلقیح بذر ها با باکتری های افزاینده رشد موجب بهبود اجزای عملکرد، عملکرد دانه و بیولوژیک،درصد پروتئین وروغن وبهبود کیفیت روغن آفتابگردان در مقایسه با تیمار شاهد شد. با افزایش سهم کود دامی در سیستم های مختلف تغذیه وبا استفاده از کودزیستی باکتریایی ، میزان اسیدهای چرب به طور معنی داری کاهش و اسیدهای چرب غیر اشباع (اولئیک و لینولئیک) افزایش یافتند.دانشگاه شهید بهشتیفصلنامه علوم محیطی1735-13249220111222The Effects of Some Plant Residues on Germination and Early Growth of Some Tomato Weedsبررسی اثرات آللوپاتی در کنترل علف های هرز گوجه فرنگی با استفاده از برخی عصاره های گیاهی95235FAجعفر کامبوزیااستادیار گروه کشاورزی اکولوژیک، پژوهشکده علوم محیطی، دانشگاه شهید بهشتیشهرزاد نویندانشجوی کارشناسی ارشد آگرواکولوژی، دانشگاه آزاد اسلامی ورامینJournal Article20150517<span style="left: 134.816px; top: 659.677px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.08335);" dir="ltr">As the population of the world increases, the demand for </span><span style="left: 134.816px; top: 669.533px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.19524);" dir="ltr">food, food security and, hence, maximizing yield is </span><span style="left: 134.816px; top: 679.741px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04326);" dir="ltr">becoming a challenging issue for modern agriculture. Over </span><span style="left: 134.816px; top: 689.949px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.02212);" dir="ltr">the last decades, the application of chemicals like fertilizers, </span><span style="left: 134.816px; top: 700.157px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.16778);" dir="ltr">pesticides and herbicides has increased dramatically. </span><span style="left: 134.816px; top: 710.013px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.03329);" dir="ltr">Despite improvements in plant breeding programs reducing </span><span style="left: 134.816px; top: 720.221px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.06365);" dir="ltr">the demand for chemicals, herbicide use is still increasing </span><span style="left: 134.816px; top: 730.429px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.07424);" dir="ltr">worldwide. According to the literature, continuous use of </span><span style="left: 134.816px; top: 740.637px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01473);" dir="ltr">heavy doses of chemicals is encouraging the development of </span><span style="left: 134.816px; top: 750.493px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09434);" dir="ltr">resistance in different weed species and endangering the </span><span style="left: 134.816px; top: 760.701px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.07311);" dir="ltr">ecosystem. Consequently, resistance development among </span><span style="left: 134.816px; top: 770.909px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.02055);" dir="ltr">weeds to herbicides is of great concern. Now, some research </span><span style="left: 134.816px; top: 781.117px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04362);" dir="ltr">efforts are concentrated on finding some natural extracts to </span><span style="left: 134.816px; top: 790.973px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.03316);" dir="ltr">control this threat, thereby reducing the use of herbicides in </span><span style="left: 134.816px; top: 801.181px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01436);" dir="ltr">future. In general, the term allelopathy refers to the chemical </span><span style="left: 134.816px; top: 811.389px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.15388);" dir="ltr">interaction between plants in which one plant may be </span><span style="left: 134.816px; top: 821.597px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01405);" dir="ltr">affected by another plant’s chemical extracts. An experiment </span><span style="left: 134.816px; top: 831.453px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.03133);" dir="ltr">was designed and conducted to examine the effects of some </span><span style="left: 134.816px; top: 841.661px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.14255);" dir="ltr">extracts obtained from three plants (wheat, barley and </span><span style="left: 134.816px; top: 851.869px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.05092);" dir="ltr">rapeseed) on the number and speed of seeds germinated as </span><span style="left: 134.816px; top: 861.725px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04251);" dir="ltr">well as the early growth of 3 weed species (barnyard grass, </span><span style="left: 134.816px; top: 871.933px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09926);" dir="ltr">lambs quarters and redroot amaranth) and one goal crop </span><span style="left: 134.816px; top: 882.141px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.05982);" dir="ltr">(tomato). In addition, distilled water was used as a control </span><span style="left: 134.816px; top: 892.349px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.16933);" dir="ltr">treatment. The experiment was conducted under two </span><span style="left: 134.816px; top: 902.205px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.24202);" dir="ltr">conditions: laboratory and glasshouse, based on a </span><span style="left: 134.816px; top: 912.413px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09875);" dir="ltr">randomized complete block design. Collected data were </span><span style="left: 134.816px; top: 922.621px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04351);" dir="ltr">exposed to advanced statistical analysis including ANOVA </span><span style="left: 134.816px; top: 932.829px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04955);" dir="ltr">and multivariate analysis (PCA). The results indicated that </span><span style="left: 134.816px; top: 942.685px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.0429);" dir="ltr">some extracts can reduce the germination and early growth </span><span style="left: 134.816px; top: 952.893px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.10997);" dir="ltr">of certain weeds and crop, for example weed extract on </span><span style="left: 134.816px; top: 963.101px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.12257);" dir="ltr">barnyard grass, rapeseed extract on tomato and redroot </span><span style="left: 134.816px; top: 973.309px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09629);" dir="ltr">amaranth. Thereby the application of these extracts may </span><span style="left: 134.816px; top: 983.165px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.05241);" dir="ltr">effectively control some weeds such as barnyard grass and </span><span style="left: 134.816px; top: 993.373px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04948);" dir="ltr">redroot amaranth. However, some other extracts positively </span><span style="left: 134.816px; top: 1003.58px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.06457);" dir="ltr">affected the rate and speed of germination of some plants. </span><span style="left: 134.816px; top: 1013.79px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09168);" dir="ltr">For example, rapeseed extracts increased barnyard grass </span><span style="left: 134.816px; top: 1023.65px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.11781);" dir="ltr">germination and early growth. This result indicated the </span><span style="left: 134.816px; top: 1033.85px; font-size: 10.912px; font-family: serif; transform: scaleX(1.00736);" dir="ltr">caution of using of specific extracts on plants. </span>استفاده بی رویه علف کش ها علاوه بر آثار زیانبار زیست محیطی ، مقاومت بیش از پیش علف های هرز به این مواد شیمیایی را بدنبال داشته و در نتیجه ظهور گونه های مقاوم تر یکی از مهم ترین تبعات آن است. به همین جهت در حال حاضر تلاش جهانی به منظور یافتن عصاره های طبیعی برای کنترل علف های هرز در حال انجام است. آشکار است که هر گونه موفقیت در این امر به کاهش قابل توجه علف کش های شیمیایی منجر خواهد شد. این پدیده که با عنوان آللوپاتی شناخته می شود ، اثر متقابل گیاهان بر یکدیگر از نقطه نظر مواد شیمیایی را به نمایش می گذارد. این تحقیق نیز بر اساس بررسی عصاره های گوناگون تهیه شده از بقایای چند گیاه زراعی (گندم ، جو و کلزا) بر میزان و سرعت جوانه زنی و نیز رشد گیاهچه برخی گونه های علف هرز (سلمه تره ، سوروف و تاج خروس ) و یک گونه گیاه زراعی (گوجه فرنگی ) طراحی و انجام شده از آب مقطر نیز به عنوان تیمار شاهد استفاده گردید. این طرح بصورت فاکتوریل و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در دو شرایط آزمایشگاه و گلخانه به اجرا در آمد. نتایج نشان داد که برخی عصاره های گیاهی می تواند میزان و سرعت جوانه زنی برخی علف های هرز را بطور موثری کاهش داده و از رشد اولیه آنان نیز بکاهد . اعمال عصاره های گندم بر گیاه سوروف ، عصاره کلزا بر گیاه گوجه فرنگی و عصاره کلزا بر گیاه تاج خروس ، جوانه زنی آنها را کاهش داد، در نتیجه کاربرد این عصاره ها برکنترل علف های هرز مانند سوروف و تاج خروس می تواند موثر باشد. با این حال نتایج این تحقیق نشان داد که باید در کاربرد عصاره ها ر گیاهان گوناگون دقت کافی داشت زیرا برخی ازعصاره ها بر عکس عمل نموده ودر تشدید جوانی زنی و رشد برخی گیاهان موثر بودند. به عنوان مثال کاربرد عصاره کلزابر گیاه سوروف جوانه زنی آن را افزایش داد.دانشگاه شهید بهشتیفصلنامه علوم محیطی1735-13249220111222A Study of Heavy Metal (Pb, Zn, Cd) Accumulation in Different Tissues of Sebria Gull (Larus heuglini) from Hara Biosphere Reserveبررسی تجمع فلزات سنگین سرب، روی و کادمیوم در برخی اندام های کاکایی سیبری (Larus heuglini) در ذخیره گاه زیست کره حرا95204FAابراهیم هوشیاریدانشجوی کارشناسی ارشد محیط زیست، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ﺑﯿﺮﺟﻨﺪعلیرضا پور خبازاستادیار گروه محیط زیست، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ﺑﯿﺮﺟﻨﺪJournal Article20150517<span style="left: 141.504px; top: 698.925px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.07363);" dir="ltr">Waterbirds are exposed to many contaminants. Heavy </span><span style="left: 141.504px; top: 714.413px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.02683);" dir="ltr">metals such as lead and cadmium are known as the most </span><span style="left: 141.504px; top: 729.901px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.13599);" dir="ltr">important toxic pollutants in an aquatic ecosystem. </span><span style="left: 141.504px; top: 745.389px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09983);" dir="ltr">Poisonous elements had never been reported in larus </span><span style="left: 141.504px; top: 760.877px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.53486);" dir="ltr">birds (</span><span style="left: 179.52px; top: 760.877px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.14754);" dir="ltr">Larus heuglini</span><span style="left: 256.608px; top: 760.877px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.2745);" dir="ltr">) of the Iranian Mangrove </span><span style="left: 141.504px; top: 776.717px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.03513);" dir="ltr">Biosphere Reserve. The aim of this investigation was to </span><span style="left: 141.504px; top: 792.205px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.07833);" dir="ltr">measure levels of metal concentration in liver, kidney </span><span style="left: 141.504px; top: 807.693px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.05716);" dir="ltr">and muscle tissues of larus in the Mangrove Biosphere </span><span style="left: 141.504px; top: 823.181px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.1112);" dir="ltr">Reserve. To this end, fifteen birds were collected on </span><span style="left: 141.504px; top: 838.669px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.05737);" dir="ltr">November 2010. The results indicated that the average </span><span style="left: 141.504px; top: 854.157px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.08056);" dir="ltr">lead, cadmium and zinc levels were highest in kidney </span><span style="left: 141.504px; top: 869.645px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.23075);" dir="ltr">and lowest in muscle. There was no significant </span><span style="left: 141.504px; top: 885.133px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01728);" dir="ltr">difference in tissue concentrations of Cd and Pb between </span><span style="left: 141.504px; top: 900.621px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.0196);" dir="ltr">males and females. In the present study, levels of Cd and </span><span style="left: 141.504px; top: 916.109px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04474);" dir="ltr">Pb in tissues showed no change with age. However, the </span><span style="left: 141.504px; top: 931.597px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.03381);" dir="ltr">concentrations of trace elements in </span><span style="left: 313.28px; top: 931.597px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04307);" dir="ltr">Larus heuglini</span><span style="left: 383.328px; top: 931.597px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.05039);" dir="ltr"> were </span><span style="left: 141.504px; top: 947.085px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.02185);" dir="ltr">generally comparable to values reported in other studies. </span><span style="left: 141.504px; top: 962.925px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01523);" dir="ltr">The results of the investigation do not show an excessive </span><span style="left: 141.504px; top: 978.413px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09573);" dir="ltr">exposure to cadmium, whereas some interesting data </span><span style="left: 141.504px; top: 993.901px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.05928);" dir="ltr">have emerged in the case of lead. The concentration of </span><span style="left: 141.504px; top: 1009.39px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.10886);" dir="ltr">the latter in the liver and the kidney of larus seem to </span><span style="left: 141.504px; top: 1024.88px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.0118);" dir="ltr">suggest the possibility of recent exposure. </span><span style="left: 141.504px; top: 1055.85px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.06263);" dir="ltr">Kewords</span><span style="left: 186.208px; top: 1055.85px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01035);" dir="ltr">: Metals, Mangrove Biosphere, Ecosystem, </span><span style="left: 141.504px; top: 1071.34px; font-size: 11.616px; font-family: serif; transform: scaleX(1.02739);" dir="ltr">Larus heuglini</span><span style="left: 210.496px; top: 1071.34px; font-size: 11.616px; font-family: serif;" dir="ltr">.</span>فلزات سنگین ازمهم ترین آلاینده های سمی در اکوسیستم های آبی بوده که پرندگان آبزی موجود در این زیستگاه ها در معرض بسیاری از این آلاینده ها قرار می گیرند. سمیت این فلزات روی کاکایی سیبری در ذخیره گاه زیست کره حرا تا کنون در ایران گزارش نشده است. هدف از تاحقیق حاضر اندازه گیری میزان فلزات سنگین سرب، کادمیوم و روی در اندام های کلیه ، کبد و عضله گونه کاکایی سیبری (Larus heuglini) درذخیره گاه زیست کره حرا می باشد . تعداد 15 پرنده کاکایی سیبری از این ذخیره گاه در آبان ماه 1389 جمع آوری شدند. نتایج نشان می دهد که میزان عناصر در کلیه بیشترین و در ماهیچه کم ترین غلظت را دارا بود. غلظت فلزات سنگین در بین بافت های مختلف به لحاظ آماری دارای اختلاف معنی داری می باشند (p <0/ 05 در صورتیکه در میانگین غلظت عناصر بین پرندگان بالغ با نابالغ اختلاف آماری مشاهده نگردید. نتایج این تحقیقات قرار گیری شدید پرنده به فلزات کادمیوم و روی را نشان نمی دهد، در حالی که در برخی داده ها در مورد فلز سرب این حقیقت وجودداشت. به نظر می رسد غلظت عنصر سرب در کلیه و کبد کاکایی سیبری ، احتمالا در معرض تماس به آلودگی در زمان نزدیک بوده است.دانشگاه شهید بهشتیفصلنامه علوم محیطی1735-13249220111222Investigating the Probability of Barnyardgrass (Echinochloa spp.) Resistance to Some Common Herbicides in Rice Fields of Iranبررسی مقاومت سوروف (Echinochloa spp.) به برخی علف کش های رایج در شالیزارهای ایران95228FAمحمد بیطرفاندانش آموخته کارشناس ارشد علوم علف های هرز، دانشگاه تهرانحسن محمدعلیزادهاستاد گروه زراعت و اصلاح نباتات، دانشکده علوم و مهندسی کشاورزی، پردیس کشاورزی کزجاسکندر زنددانشیار موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشوربیژن یعقوبیمربی مرکز تحقیقات برنج گیلانفاطمه بناکاشانیکارشناس موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشورJournal Article20150517<span style="left: 158px; top: 843.633px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.997084);" dir="ltr">The probability of Barnyardgrass resistance to some common </span><span style="left: 158px; top: 856.033px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.970445);" dir="ltr">rice herbicides used in the rice fields of Gilan, Mazandaran and </span><span style="left: 158px; top: 868.033px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.06501);" dir="ltr">Fars Provinces was investigated by conducting a series of </span><span style="left: 158px; top: 880.433px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.945527);" dir="ltr">greenhouse and Petri dish bioassay tests on 37 biotypes collected </span><span style="left: 158px; top: 892.433px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.957797);" dir="ltr">in 2005-2006. Greenhouse experiments involved screening tests </span><span style="left: 158px; top: 904.833px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.05191);" dir="ltr">with Petri dish tests implementing dose response assays to </span><span style="left: 158px; top: 916.833px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.00255);" dir="ltr">determine doses of herbicides inhibiting root and stem length </span><span style="left: 158px; top: 929.233px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.967353);" dir="ltr">growth by 50% (ID</span><span style="left: 252px; top: 933.833px; font-size: 8.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.952381);" dir="ltr">50</span><span style="left: 260px; top: 929.233px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.980873);" dir="ltr">) as well as to determine the sensitivity of </span><span style="left: 158px; top: 941.233px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.00077);" dir="ltr">the biotype to herbicides. Screening tests were carried out for </span><span style="left: 158px; top: 953.633px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.13952);" dir="ltr">each province separately for a given herbicide using a </span><span style="left: 158px; top: 965.633px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04714);" dir="ltr">randomized complete blocks design with four replications. </span><span style="left: 158px; top: 978.033px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.03831);" dir="ltr">Minimum recommended doses of Butachlor, Molinate, and </span><span style="left: 158px; top: 990.433px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.985949);" dir="ltr">Thiobencarb were added to pots of 8cm water height before 2-</span><span style="left: 158px; top: 1002.43px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.955466);" dir="ltr">leaf growth stage of Barnyard grass. Propanil was sprayed at the </span><span style="left: 158px; top: 1014.83px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.95855);" dir="ltr">3-4 leaf stage. Measurement of dry weight, number of surviving </span><span style="left: 158px; top: 1026.83px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.968993);" dir="ltr">plants and visual rating (based on the EWRC rating scale) were </span><span style="left: 158px; top: 1039.23px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.984345);" dir="ltr">conducted 4 weeks after treatments. A completely randomized </span><span style="left: 158px; top: 1051.23px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.944061);" dir="ltr">design with four replications was also used in the Petri dish tests. </span><span style="left: 158px; top: 1063.63px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.03031);" dir="ltr">This sensitive biotype was subjected to a range of herbicide </span><span style="left: 158px; top: 1075.63px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.99259);" dir="ltr">doses resulting in 50% inhibition of root and stem growth and </span><span style="left: 158px; top: 1088.03px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.960715);" dir="ltr">the response of biotypes to the ID</span><span style="left: 319.2px; top: 1092.63px; font-size: 8.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.952381);" dir="ltr">50</span><span style="left: 327.2px; top: 1088.03px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.960364);" dir="ltr"> of the sensitive biotype was </span><span style="left: 158px; top: 1100.03px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09761);" dir="ltr">further studied. Root (for Propanil) and stem length (for </span><span style="left: 158px; top: 1112.43px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.993765);" dir="ltr">Butachlor, Molinate, and Thiobencarb) were measured 7 days </span><span style="left: 158px; top: 1124.83px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.962633);" dir="ltr">after treatments. According to results obtained from greenhouse </span><span style="left: 158px; top: 1136.83px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.08604);" dir="ltr">and Petri dish assays, it was revealed that Barnyardgrass </span><span style="left: 158px; top: 1149.23px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.973643);" dir="ltr">biotypes collected from Gilan, Mazandaran and Fars Provinces </span><span style="left: 158px; top: 1161.23px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.978865);" dir="ltr">were not resistant to the tested herbicides (Propanil, Butachlor, </span><span style="left: 158px; top: 1173.63px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(1.00634);" dir="ltr">Molinate, and Thiobencarb). The results from Petri dish tests </span><span style="left: 158px; top: 1185.63px; font-size: 12.4px; font-family: serif; transform: scaleX(0.945619);" dir="ltr">were correlated to those of greenhouse experiments. </span>به منظور بررسی مقاومت سوروف به برخی علف کش های رایج در مزارع برنج استان های گیلان ، مازندران و فارس در طی سال های 1385- 1384 آزمایش های گلخانه ای و زیست سنجی بذر در پتری دیش بر روی 37 توده جمع آوری شده این گیاه از این استان ها صورت گرفتند.آزمایش های غربال کردن توده ها برای هر استان و هر علف کش به صورت جداگانه و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار و آزمایش های زیست سنجی بذر نیز به صورت جداگانه و در قالب طرح کاملا تصادفی انجام شد. برای سه علف کش بوتاکلر، مولینات وتیوبنکارب سه استان ، آزمایش های غربال کردن درگلدان های بدون زهکش با حدود 8 سانتی متر غرقاب و برای پروپانیل از گلدان های معمولی استفاده شد. چهار هفته پس از سمپاشی درصد وزن خشک توده ها و درصد گیاهان زنده باقی مانده هر توده نسبت به شاهد ( بدون سمپاشی ) و نیز ارزیابی چشمی بر اساس جدول استاندارد EWRC ثبت شد در آزمایش های زیست سنجی بذر، برایتعیین دزی از علف کش که باعث 50 درصد بازدارندگی رشد ریشه چه و یا ساقه چه توده حساس نسبت به شاهد (آب مقطر) می شود ،(ID 50 ، دامنه ای از مقادیر مختلف هر علف کش بر توده حساس اعمال شد. در مرحله بعد واکنش کلیه توده ها بهID 50 توده حساس سنجیده شد. در این آزمایش ها اندازه طول ریشه چه(برای علف کش پروپانیل ) و طول ساقه چه(برای سه علف کش بوتاکلر، مولینات و تیوبنکارب) توده ها، هفت روز پس از کاربرد علف کش به بذور جوانه زده مورد سنجش قرار گرفت. نتایج حاصل از کلیه آزمایش های گلخانه ای و زیست سنجی بذر در پتری دیش نشان داد که علیرغم وجود تفاوت در عکس العمل توده ها نسبت به علف کش های مختلف هیچ یک از توده های جمع آوری شده از سه استان گیلان، مازندران و فارس به علف کش های پروپانیل ، بوتا کلر، مولینات و تیوبنکارب مقاومت نشان ندارند. بنابر این با توجه به مشابه بودن نتایج آزمایش های گلخانه ای و زیست سنجی بذر در پتری دیش ، می توان از روش زیست سنجی بذر در پتری دیش به عنوان یک روش آسان ترو سریع تر برای غربال کردن توده های حساس و مشکوک به مقاومت در سوروف استفاده کرد .دانشگاه شهید بهشتیفصلنامه علوم محیطی1735-13249220111222Analysing Tourism Development Approaches in Local Communitiesتحلیلی بر رویکرد های توسعه گردشگری دراجتماعات محلی95193FAحسن اسماعیل زادهاستادیار گروه جغرافیا، داﻧﺸﮕﺎه ﭘﯿﺎم ﻧﻮر، مرکز ارومیهمظفر صرافیاستادیار گروه جغرافیای انسانی، دانشکده علوم زمین، دانشگاه شهید بهشتیجمیله توکلی نیااستادیار گروه جغرافیای انسانی، دانشکده علوم زمین، دانشگاه شهید بهشتیJournal Article20150517<span style="left: 140.8px; top: 693.381px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01848);" dir="ltr">In the third millennium, undoubtedly tourism has </span><span style="left: 140.8px; top: 710.277px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(1.02735);" dir="ltr">been upgraded to one of the thriving bases of the </span><span style="left: 140.8px; top: 726.821px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(0.982814);" dir="ltr">global economy and, on the base of findings, it can </span><span style="left: 140.8px; top: 743.365px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(1.05429);" dir="ltr">be identified as the main economic resource for </span><span style="left: 140.8px; top: 760.261px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09027);" dir="ltr">many countries. Tourism, along with its many </span><span style="left: 140.8px; top: 776.805px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(0.98776);" dir="ltr">benefits, has many negative effects as well; coping </span><span style="left: 140.8px; top: 793.701px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(0.967432);" dir="ltr">with these requires us to rely on a suitable approach </span><span style="left: 140.8px; top: 810.245px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01083);" dir="ltr">and proactive measures by planners and mangers, </span><span style="left: 140.8px; top: 827.141px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(1.05385);" dir="ltr">especially in the public sector. In this article we </span><span style="left: 140.8px; top: 843.685px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09846);" dir="ltr">have attempted to study tourism development </span><span style="left: 140.8px; top: 860.229px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(0.977743);" dir="ltr">approaches, selecting the most suitable approach in </span><span style="left: 140.8px; top: 877.125px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(1.08003);" dir="ltr">relation to local community development. The </span><span style="left: 140.8px; top: 893.669px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(1.03214);" dir="ltr">spectrum of approaches includes the boosterism, </span><span style="left: 140.8px; top: 910.565px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(0.977041);" dir="ltr">economic (industry-oriented), spatial-geographical, </span><span style="left: 140.8px; top: 927.109px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01359);" dir="ltr">community-oriented, and sustainable approaches, </span><span style="left: 140.8px; top: 944.005px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04103);" dir="ltr">all of which have been described and compared, </span><span style="left: 140.8px; top: 960.549px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(0.968858);" dir="ltr">using SWOT analysis. Finally, the most appropriate </span><span style="left: 140.8px; top: 977.093px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(1.23374);" dir="ltr">approach in terms of the development of </span><span style="left: 140.8px; top: 993.989px; font-size: 13.376px; font-family: serif; transform: scaleX(0.960947);" dir="ltr">community-centered tourism has been elaborated. </span>دنیای امروز در حالی وارد هزاره جدید شده است که بی تردید گردشگری به یکی از پایه های پر رونق اقتصاد جهانی تبدیل گردیده و بنا بر مشاهدات، رفته رفته به عنوان منبع عمده درآمد بسیاری از کشورها به حساب می آید. گردشگری در کنار منافع گسترده اش ، می تواند پیامدهای منفی بسیاری نیز به بار آورد که مقابله با این گونه پیامده ها به داشتن رویکرد مناسب و پیش نگری از سوی برنامه ریزان و مدیران ، به ویژه در بخش دولتی بر می گردد. در این نوشتار تلاش شده است تا در پرتو بررسی رویکردهای توسعه گردشگری ، مناسب ترین رویکرد در رابطه با توسعه اجتماعات محلی انتخاب شود . رویکردهای یاد شده تحت عناوین انبوه گرایی ، اقتصادی (صنعت – محور) ، فضایی – جغرافیایی ، اجتماع – محور، و توسعه پایدار دسته بندی شده اند و پس از شرح یکایک آن ها، تحلیل قیاسی و سنجش نقاط قوت و ضعف درونی و فرصت ها وتهدید های بیرونی آن ها انجام گرفته و در نهایت ، جمع بندی ونتیجه گیری برای اتخاذ رویکرد بهینه توسعه گردشگری در خدمت توسعه اجتماعات محلی صورت گرفته است.دانشگاه شهید بهشتیفصلنامه علوم محیطی1735-13249220111222Evaluation of Fuel Consumption in Wheat Fields in Gorganارزیابی مصرف سوخت در مزارع تولید گندم در گرگان95216FAمحمد حسین رجبیدانشجوی کارشناسی ارشد زراعت، داﻧﺸﮕﺎه آزاد اﺳﻼﻣﯽ واخد بجنوردافشین سلطانیاستاد گروه زراعت، دانشکده تولید گیاهی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانبیتا وحیدنیاکارشناس شرکت بهینه سازی مصرف سوختابراهیم زینلیاستادیار گروه زراعت، دانشکده تولید گیاهی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانالیاس سلطانیاستادیار گروه زراعت، دانشکده تولید گیاهی، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانJournal Article20150517<span style="left: 158.496px; top: 863.027px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01336);" dir="ltr">With regard to the careless consumption of fossil fuels in </span><span style="left: 158.496px; top: 877.171px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.11028);" dir="ltr">Iran and the resulting greenhouse gas emissions and </span><span style="left: 158.496px; top: 891.731px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01647);" dir="ltr">related risks to the environment and human health, many </span><span style="left: 158.496px; top: 905.875px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.14003);" dir="ltr">attempts are being undertaken to try to control this </span><span style="left: 158.496px; top: 920.435px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04812);" dir="ltr">consumption. The agricultural sector is no exception to </span><span style="left: 158.496px; top: 934.579px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.1156);" dir="ltr">this vital and important issue. The objectives of this </span><span style="left: 158.496px; top: 949.139px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.23855);" dir="ltr">research were: (1) to determine amount of fuel </span><span style="left: 158.496px; top: 963.283px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.07299);" dir="ltr">consumption and related energy use in wheat fields in </span><span style="left: 158.496px; top: 977.427px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(0.983121);" dir="ltr">Gorgan Province, (2) to estimate the environmental impact </span><span style="left: 158.496px; top: 991.987px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09208);" dir="ltr">of the consumed fuel using global warming potential </span><span style="left: 158.496px; top: 1006.13px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.13794);" dir="ltr">(GWP), and (3) to explore options to optimize fuel </span><span style="left: 158.496px; top: 1020.69px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.00905);" dir="ltr">consumption. Data were gathered from six representative </span><span style="left: 158.496px; top: 1034.83px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(0.993928);" dir="ltr">fields by monitoring production practices and inputs used. </span><span style="left: 158.496px; top: 1049.39px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.08928);" dir="ltr">Data were analyzed with regard to fuel consumption, </span><span style="left: 158.496px; top: 1063.54px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.05007);" dir="ltr">energy inputs related to fuel consumed and greenhouse </span><span style="left: 158.496px; top: 1078.1px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(0.990032);" dir="ltr">gas emissions from the consumed fossil fuels. Fuel ranged </span><span style="left: 158.496px; top: 1092.24px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.18125);" dir="ltr">between 53 to 123 L ha</span><span style="left: 311.584px; top: 1089.75px; font-size: 8.736px; font-family: serif; transform: scaleX(0.88774);" dir="ltr">-1</span><span style="left: 318.656px; top: 1092.24px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.16688);" dir="ltr"> and the energy from the </span><span style="left: 158.496px; top: 1106.8px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.09226);" dir="ltr">consumed fuel varied between 2026 to 4664 MJ ha</span><span style="left: 465.92px; top: 1104.31px; font-size: 8.736px; font-family: serif; transform: scaleX(0.88774);" dir="ltr">-1</span><span style="left: 472.992px; top: 1106.8px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(0.848155);" dir="ltr">. </span><span style="left: 158.496px; top: 1120.95px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(0.997554);" dir="ltr">Results indicated that seedbed preparation had the highest </span><span style="left: 158.496px; top: 1135.51px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.06422);" dir="ltr">rate of fuel consumption (59.5 % of total) followed by </span><span style="left: 158.496px; top: 1149.65px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.03257);" dir="ltr">harvesting, irrigation and sowing operations at 10.5, 9.4 </span><span style="left: 158.496px; top: 1164.21px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04181);" dir="ltr">and 8.1 %, respectively. The average of greenhouse gas </span><span style="left: 158.496px; top: 1178.35px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(0.997213);" dir="ltr">emissions (CO</span><span style="left: 239.616px; top: 1183.76px; font-size: 8.736px; font-family: serif;" dir="ltr">2</span><span style="left: 244.192px; top: 1178.35px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.02336);" dir="ltr">, CH</span><span style="left: 270.4px; top: 1183.76px; font-size: 8.736px; font-family: serif;" dir="ltr">4</span><span style="left: 274.976px; top: 1178.35px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.07447);" dir="ltr"> and N</span><span style="left: 312.832px; top: 1183.76px; font-size: 8.736px; font-family: serif;" dir="ltr">2</span><span style="left: 317.408px; top: 1178.35px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.0104);" dir="ltr">O) from the consumed fossil </span><span style="left: 158.496px; top: 1192.91px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01217);" dir="ltr">fuels was estimated at 244 kg equivalent CO</span><span style="left: 406.432px; top: 1198.32px; font-size: 8.736px; font-family: serif;" dir="ltr">2</span><span style="left: 410.592px; top: 1192.91px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.04386);" dir="ltr"> ha</span><span style="left: 427.648px; top: 1190.42px; font-size: 8.736px; font-family: serif; transform: scaleX(0.88774);" dir="ltr">-1</span><span style="left: 434.72px; top: 1192.91px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.01804);" dir="ltr">. It was </span><span style="left: 158.496px; top: 1207.06px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(0.994825);" dir="ltr">concluded that through better farm management and more </span><span style="left: 158.496px; top: 1221.62px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(1.0776);" dir="ltr">research it is possible to reduce fuel consumption and </span><span style="left: 158.496px; top: 1235.76px; font-size: 13.728px; font-family: serif; transform: scaleX(0.98105);" dir="ltr">greenhouse gas emissions. </span>با توجه به مصرف بی رویه سوخت های فسیلی که امروزه در کشور ما در جریان است و انتشار گاز های گلخانه ای ناشی از مصرف سوخت های فسیلی که خطرهای زیادی برای محیط زیست و در نتیجه انسان به همراه دارد، تمام تلاش ها بر آن است که مصرف انرژی به ویژه سوخت های فسیلی تا حد امکان کاهش یابد . بخش کشاورزی نیز از این موضوع مهم وحیاتی مستثنی نیست . هدف از این تحقیق عبارت بود از (1) برآورد میزان سوخت مصرفی و انرژی مربوطه در تولید گندم در گرگان (2) برآورداثر زیست محیطی مرتبط با مصرف سوخت با استفاده از شاخص پتانسیل گرمایش جهانی ، و (3) ارائه پیشنهادهایی جهت بهینه سازی مصرف سوخت در تولید گندم در گرگان . جمع آوری داده ها از طریق نظارت بر ماشین آلات و نهاده های مصرفی (سوخت )در طول عملیات زراعی در 6 مزرعه تولید گندم جمع آوری شد.آنالیز داده ها در سه بخش مصرف سوخت ، انرژی سوخت مصرفی و تولید گازهای گلخانه ای ناشی از سوخت مصرفی صورت گرفت . میزان مصرف سوخت در این 6 مزرعه ، بین 53 الی 123 لیتر درهکتار و همچنین انرژی حاصل از آن بین 2026 الی 4664 مگاژول درهکتار متغیر بود. بررسی ها نشان داد که عملیات تهیه زمین با 5/59 درصد بالاترین سهم را در مصرف سوخت داشته است و به دنبال آن عملیات برداشت، آبیاری و کاشت هر کدام به ترتیب با 5/10 ، 4/9 و 1/8 درصد در رتبه های بعدی قرار داشتند. همچنین متوسط تولید گازهای گلخانه ای CO2 CH4, ، و (N2O ناشی از مصرف سوخت های فسیلی در این 6 مزرعه ، معادل 244 کیلوگرم CO2 در هکتار بود. نتیجه گیری شد که با مدیریت زراعی مناسب تر و انجام تحقیقات بیشتر امکان صرفه جویی در مصرف سوخت و کاهش تولید گازهای گلخانه ای وجود دارددانشگاه شهید بهشتیفصلنامه علوم محیطی1735-13249220120101Comparing Weak and Strong Sustainability on the Basic of the Concept of Sustainable Developmentمقایسه نظریه های پایداری ضعیف و قوی محیط زیستی در بستر مفهومی توسعه پایدار100946FAغلامعلی شرزه ایدانشیار گروه اقتصاد اجتماعی، دانشکده اقتصاد، دانشگاه تهرانمحسن محققدانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد، دانشکده اقتصاد، دانشگاه تهرانJournal Article20210406