@article { author = {Javanmard, Majeed and Bassiri, Ali Reza}, title = {Study of Effects of Plasticizer and Relative Humidity on the Physical and Mechanical Properties of Pea Starch Films}, journal = {Environmental Sciences}, volume = {4}, number = {2}, pages = {-}, year = {2006}, publisher = {Shahid Beheshti University}, issn = {1735-1324}, eissn = {2588-6177}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {بررسی امکان تهیه فیلم زیست سازگار از نشاسته نخود و تاثیر رطوبتنسبی و پلاستی سایزر بر ویژگی های فیزیکی و مکانیکی آن}, abstract_fa = {ویژگی های کششی ، میزان تراوایی نسبت به بخار آب و اکسیژن و میزان حلالیت در آب در رطوبت های نسبی (RH) تحت بررسی در فیلم های خوراکی تهیه شده از نشاسته نخود، اندازه گیری و با فیلم های خوراکی مرسوم و مورد استفاده مقایسه گردید. افزودن گلیسرول به فیلم های نشاسته نخود که تورم و باد کردگی گرانول های حاوی آمیلوز و توزیع یکنواخت آنها در بین ژل های آمیلوپکتین را در پی داشته ، در رطوبت نسبی 90 درصد، به طور معنی داری میزان کش آمدگی فیلم را افزایش داد . با افزایش رطوبت نسبی از 51 به 90 درصد قدرت کششی فیلم تولیدی کاهش و میزان کش آمدگی افزایش یافت. میزان تراوایی بخار آب دراین فیلم 130 تا 150 g mm/m2/d/kpa تعین گردید . میزان تراوایی نسبت به اکسیژن در رطوبت نسبی کمتر از(cm3 um/m2/d/kpa) بوده و میزان آن 2/1 تا 4/1(cm3 um/m2/d/kpa) در رطوبت نسبی 45 درصد شد. حلالیت در آب فیلم تولیدی 32 درصد بود. فیلم نسبت به اکسیژن تراوایی پائین و قابلیت کشش بالایی داشت}, keywords_fa = {فیلم نشاسته,فیلم خوراکی,گلیسرول,تراوایی اکسیژن,تراوایی بخار آب,ویژگی کششی}, url = {https://envs.sbu.ac.ir/article_95388.html}, eprint = {https://envs.sbu.ac.ir/article_95388_50de1f50539c8e88c702f2591a532a27.pdf} }